ورق و صفحه استنلس استیل گرید:(۳۰۴L-316L_321_310)(430_420)

ورق و صفحه استنلس استیل

ورق و صفحه استنلس استیل

 

استیل ۳۰۴، به عنوان یکی از مواد فلزی برجسته در صنعت، نقش بسیار حیاتی را ایفا می‌کند. این جنس فلزی، از خانواده استیل‌های آلیاژی محبوب، با ترکیبی گرانولار از آهن، کروم و نیکل تشکیل شده است. ترکیبات چندگانه آن، آن را از دیگر فولاد‌ها متمایز کرده و ویژگی‌های بی‌نظیری از جمله مقاومت در برابر خوردگی، دوام و قابلیت شکل‌دهی فراهم می‌آورد. استیل ۳۰۴ در صنایع گوناگونی مانند خودروسازی، صنایع غذایی، ساختمان‌سازی، پزشکی و غیره، به کار گرفته می‌شود و از اهمیت ویژه‌ای در تأمین نیازهای فراوان جوامع مدرن برخوردار است.

ورق استیل ۳۱۶ گریدی استاندارد است که زیر مجموعه فولادهای ضد زنگ آستنیتی می باشد. این آلیاژ از وجود مولیبدن در ترکیب شیمیایی خود بهره می برد و از نقطه نظر اهمیت، بعد از گرید ۳۰۴، رتبه دوم را در اختیار دارد. مولیبدن این امکان را برای ورق استیل ۳۱۶ فراهم می کند تا در برابر خوردگی حفره ای و شیاریِ ناشی از قرارگیری در محیط های حاوی کلر، مقاومتی به مراتب بالاتر نسبت به دیگر گریدهای آلیاژی از خود نشان دهد. شکل دهی ورق استیل ۳۱۶ بسیار آسان است و به راحتی می توان آن را به صورت رول درآورد. این گرید همچنین بسیار جوش پذیر است و برشکاری آن با استفاده از هر دو روش حرارتی و مکانیکی قابل انجام می باشد. ورق استیل ۳۱۶ دارای ساختار و زمینه ای آستنیتی است که این موضوع باعث می شود خواص غیرمغناطیسی پیدا کند. این ساختار همچنین باعث می شود تا آلیاژ حتی در دماهای بسیار پایین و برودتی نیز از چقرمگی بسیار خوبی برخوردار باشد.

مقاومت به خوردگی ورق استیل
۳۱۶

ورق استیل ۳۱۶ و ۳۱۶L از لحاظ مقاومت در برابر خوردگی کوچکترین تفاوتی با یکدیگر ندارند و در طیف وسیعی از شرایط جوی و همچنین بسیاری از محیط های تهاجمی نسبت به گرید ۳۰۴ مقاوم ترند.

 

ورق استیل ۳۱۰ ضدزنگ بوده و در برابر حرارت مستیقیم ۱۲۰۰ درجه مقاوم است. همچنین ورق استیل ۳۱۰ غیرمغناطیسی بوده و در برابر میدان‌های مغناطیسی مقاومت دارد. ترکیبات شیمیایی فولاد ۳۱۰ شامل ۰۵/۰ درصد کربن، ۲۶-۲۴ درصد کروم، ۲۲-۱۹ درصد نیکل، سیلیسیوم، منگنز، فسفر و ۰۱۵/۰ درصد گوگرد است

ورق استیل ۴۳۰ آلیاژی ضد زنگ است که زیرمجموعه ی فولادهای زنگ نزن فریتی بوده و دارای خواص مغناطیسی می باشد. این بدان معنی است که این آلیاژ تحت تاثیر میدان های مغناطیسی قرار می گیرد و در صورت نزدیک شدن به آهنربا، آن را به خود جذب می کند. به همین دلیل، ورق استیل ۴۳۰ در سطح بازار تحت عنوان ورق استیل بگیر نیز شناخته می شود. این گرید جزو آلیاژهایی است که دارای قابلیت سخت شدن نیست و ترکیبی از خواص مکانیکی، مقاومت به خوردگی خوب و مقاومت به حرارت و اکسیداسیون تا دمای ۸۱۶ درجه سانتی گراد را ارائه می دهد. از کاربردهای معمول ورق استیل ۴۳۰ می توان به تزئینات و قالب خودرو، محفظه احتراق کوره ها، ماشین ظرفشویی و لباسشویی، هود و اجاق گاز، سیستم های سرمایشی و گرمایشی، ناودان ها، اتو بخار و ظروف آشپزی اشاره کرد. کاربردهای صنعتی و تجاری این آلیاژ همچنین از معماری داخلی تا تجهیزات مرتبط با اسید نیتریک، پالایشگاه های نفت، سقف و دیوار و تجهیزات رستوران و سلف را شامل می شود.

ورق استیل ۴۲۰ چیست ؟

قصد داریم به معرفی ورق استیلی از گرید ۴۰۰ یعنی استیل‌های مارتنزیتی و بگیر (دارای خاصیت مغناطیسی) بپردازیم. ورق استیل ۴۲۰ شباهت بسیاری به استیل ۴۱۰ دارد و همانند آن شامل ۱۲ تا ۱۴ درصد کروم می‌شود. این درصد کروم به عنوان ماده‌ای گران‌بها می‌تواند در قیمت ورق استیل ۴۲۰ تأثیرگذار باشد. مهم‌ترین تفاوت ورق ۴۲۰ با ۴۱۰ در میزان کربن بیشتر موجود در ترکیب آن است.
استیل ۴۲۰ به عنوان یک استیل بگیر، هم در حالت آنیل و هم در حالت سخت‌شده خاصیت مغناطیسی دارد. یکی از وجوه مشترک این ورق استیل با دیگر استیل‌های مارتنزیتی امکان سخت‌کاری آن با عملیات حرارتی است. این ویژگی از نظر مکانیکی سبب افزایش سختی فلز می‌شود اما از سوی دیگر جوش‌پذیری آن را کاهش می‌دهد.
در کل ورق استیل ۴۲۰ سخت‌ترین استیل با درصد کروم ۱۲ است. همچنین اگر پولیش شود، بیشترین از بیشترین مقاومت به خوردگی برخوردار می‌شود. بنابراین در شرایطی که تا حد زیادی مقاومت در برابر خوردگی و سختی بطلبد، خرید ورق استیل ۴۲۰ توصیه می‌شود.
ناگفته نماند ورق استیل ۴۲۰ با نام استیل برشی مشهور شده است زیرا برای ساخت ابزارهای برش نظیر چاقو، قیچی و انواع تیغه‌ها نخستین انتخاب است.
به شکل های مات ،براق ،خش دار ، طلایی ،طلايي طرحدار و طلایی خش دار در اختیار مشتریان قرار می گیرد.

تماس تلفنی